lunes, 25 de mayo de 2020

PLANIFICACIÓN MARTES 26 MAYO

¡Buenos días chicos/as!


Bitmoji Image

¿Qué tal habéis pasado el lunes? ¿Habéis tenido un buen comienzo de semana? Esperamos que sí 😊. Aquí os dejamos la propuesta de actividades para hoy:


VALENCIÀ:

Hui anem a treballar la "competència lectora: text informatiu". Obriu el llibre per la part verda clareta. Busqueu la TASCA 9 a les pàgines 17 i 18, on trobareu un programa    d´activitats. Aquests tipus de textos recull, de forma resumida i ordenada, les activitats que formen part d´una festa, d´unes jornades, d´un espectacle...

Primer heu d´observar el programa que apareix a la pàgina 17: "JORNADES DE LA NATURALESA" i després realitzar les activitats de la pàgina 18.


CIÈNCIES NATURALS:
Continuem amb la unitat dels animals. Hui anem a treballar "animals domèstics i salvatges"

Abans de començar a fer les activitats, us proposem vore el següent vídeo que us ajudarà a distingir entre els animals domèstics i els animals salvatges.


Una vegada heu vist el vídeo, és el moment d´obrir el llibre i fer les activitats de les pàgines 62 i 63.

Per a acabar, reflexioneu sobre alguns animals salvatges que estan en perill de desaparèixer. Què vol dir que un animal està en perill de desaparèixer?  Vegeu el següent vídeo perquè ho comprengueu un poc millor.





Bitmoji Image

Rocío y Belén

No hay comentarios:

Publicar un comentario

REUNIÓN FINAL 3º PRIMARIA

  Buenas tardes familias, Aquí os dejamos la presentación de la reunión final del 3º, así como las actividades programadas para final de cur...