lunes, 1 de junio de 2020

PLANIFICACIÓN MARTES 2 JUNIO

¡Buenos días chicos/as!


Bitmoji Image

¿Qué tal habéis pasado el lunes? ¿Habéis tenido un buen comienzo de semana? Esperamos que sí 😊. Aquí os dejamos la propuesta de actividades para hoy:


VALENCIÀ:
Hui anem a treballar la "competència lectora: text teatral". Obriu el llibre per la part verda clareta. Busqueu la TASCA 10 a les pàgines 19 i 20.

La lectura "Comprant al mercat" es tracta d´un text teatral que reprodueix una conversa entre els dos personatges: Joan i Ximo. Com podeu observar, cada paràgraf s´encapçala amb un nom que marca el torn d´intervenció de cada personatge. Però este nom no s´ha de llegir en veu alta. Podeu fer una lectura en parella (pare, mare, germans) dramatitzant el text.

Ara ja podeu fer les activitats de la pàgina 20. Ànim, que és molt fàcil! 💪



CIÈNCIES NATURALS:
Hui finalitzem la unitat dels animals. Abans de res anem a vore un vídeo per a repassar algunes coses que hem vist al llarg de tota la unitat.



Una vegada heu vist el vídeo, és el moment d´obrir el llibre i demostar el què heu aprés fent les activitats "Comprove el progrés personal" a les pàgines 66 i 67. Segur que ho feu genial campions! 💪


¡HASTA MAÑANA EQUIPAZO!

Bitmoji Image

Rocío y Belén

No hay comentarios:

Publicar un comentario

REUNIÓN FINAL 3º PRIMARIA

  Buenas tardes familias, Aquí os dejamos la presentación de la reunión final del 3º, así como las actividades programadas para final de cur...